Geschiedenis

Ruim een decennium geleden is Exelent op de markt gekomen uit onvrede over het toenmalige meststoffen aanbod. De meststoffen die destijds op de markt waren, voldeden niet meer aan de eisen van de steeds intensiever wordende binnenteelt. Een nieuwe lijn van mestsoffen en supplementen werd samengesteld vanuit de praktijk met als doel het realiseren van maximale resultaten.

Nu, vele jaren later is Exelent een bedrijf dat intensief aan hoogstaand bio-technologische productontwikkeling doet, maar tegelijkertijd vasthoudt aan hetgeen ze groot mee geworden is namelijk; goede voeding maken!

Wij houden scherpe controle op de kwaliteit van onze producten en houden contact met de kwekers door regelmatig vergelijkende testen te doen. Inmiddels heeft Exelent naast haar uitgebreide hydro-voedingslijn ook een biologische aarde voedingslijn en een uitgebreid pakket aan supplementen en aanverwante artikelen zoals reinigingsprodukten en “slimme” opbrengstverhogende producten. Exelent garandeert een kwalitatief goede voeding zonder fratsen.

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet en neem contact met ons op via de link contact of kom langs. Met groene groeten, Team Exelent

Ontwerp & Realisatie: vanheugtendesign.nl & WD-MEDIA.nl