Exelent activiteiten: Exelent-Agro Industries B.V. is een onderneming, gevestigd te Amersfoort, Nederland en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Gooi en Eemland te Amersfoort onder nummer 31049627.

Exelent-Agro Industries B.V. specialiseert zich in de verkoop van meststoffen die uitermate geschikt zijn voor de binnenteelt. Exelent-Agro Industries B.V.Exelent-Agro Industries B.V. houdt zich aan de wetgeving van de landen waarin het zaken doet. Exelent-Agro Industries B.V. verkoopt alleen aan bedrijven die zich bij de lokale Kamer van Koophandel hebben ingeschreven en voldoen aan de door Exelent-Agro Industries B.V. gestelde eisen (waaronder acceptatie van de Exelent-Agro Industries B.V. algemene voorwaarden). Wij verkopen onze produkten NIET aan particulieren. De informatie op deze website is slechts als INFORMATIEF en VERMAKELIJK bedoeld.

 Exelent-Agro Industries B.V. neemt de beveiliging van persoonsgevoelige informatie heel serieus. en zal er alles aan doen om eventuele gevoelige informatie zorgvuldig en vertrouwelijk te behandelen.

Exelent-Agro Industries B.V. verstrekt geen van deze gegevens aan derden of de overheid. Zogenaamde "cookies" worden alleen gebruikt om uw bestellingen te kunnen opvolgen. Verder zullen geen gegevens over u of uw computer via "cookies" of andere middelen worden verzamelt. Natuurlijk zijn we wel geïnteresseerd in gegevens die iets zeggen over het succes van onze site: Hoeveel bezoekers krijgen we per maand? Wat zijn de stille en wat zijn de drukke uren? Vanuit welke landen wordt onze site bezocht? Voor welke pagina's is de meeste belangstelling? Om de faciliteiten en functies aan te passen aan de apparatuur van de gebruiker, houden we ook bij met welke type browser onze site wordt benaderd. Wij maken hierbij gebruik van LiveStats (www.deepmetrix.com) .

Meer gegevens willen we niet van u weten. Overige vragen: Mocht u nog vragen hebben over deze disclaimer of hoe Exelent-Agro Industries B.V. omgaat met gevoelige informatie neemt u dan contact op met onze webmaster op info@exelent.nl. Voor andere vragen en / of opmerkingen verwijzen wij u graag naar het contactgedeelte van de site.

Ontwerp & Realisatie: vanheugtendesign.nl & WD-MEDIA.nl